De dag zelf

U komt aan op de wedstrijd… wat nu ?

Startnummer afhalen

U kan ervoor kiezen om uw startnummer voordien af te halen in Decathlon Brugge. Als u in het bezit bent van een klantenkaart van Decathlon ontvangt u maar liefst 400 punten of 6 euro op uw kaart.

Kies je er voor uw startnummer de dag zelf af te halen dan kan u dat zeker bij ons op het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat zal zich bevinden in sporthal ‘de landdijk’. Het zal ook aangeduid zijn vanop de grote toegangsassen in Zeebrugge dorp.

Wilt u uw gegevens/naam/afstand… veranderen ?


Kies er dan zeker voor om vroeg genoeg te komen. Vanaf 8 uur kan u dit veranderen, maar liefst hebben we dat u tot 3 weken voordien uw veranderingen doorstuurt naar info@raidofvalour.be
Zo ben je zeker dat u onder de juiste naam, de juiste afstand loopt. Zeker als je deelneemt in de competitie wave.

Kleedruimte / transformatie zone

U hebt uw startnummer, chip en andere spullen op zak, bent u klaar om te transformeren in een te gekke obstacle runner ?
De kleedruimtes die voorzien zijn in sporthal ‘de landdijk’ staan klaar om u voor te bereiden in de meest comfortabele manier mogelijk.
Gelieve de kleedruimtes in de originele staat achter te laten en de persoon die na u komt van evenveel comfort te laten genieten dan u.

Bagage achter laten

Als u eenmaal getransformeerd bent en volledig klaar voor de uitdaging van het jaar, dan zal u waarschijnlijk uw tas bewaakt willen achter laten. In de sporthal zelf zal de helft vrij gemaakt worden enkel en alleen voor uw tassen. Onze vrijwilligers zullen erop toezien dat uw bandje die voorzien is voor uw tas dezelfde nummer heeft of uw startnummer. Zij zullen een plaats voorzien en er met de nodige zorg op letten.

Start/finish/evenementen zone

De evenementen zone samen met de start en finish zal voorzien zijn op de markt te zeebrugge. Deze zal trouwens ook aangeduid worden, zodat je geen onnodige kilometers moet lopen. De start en finish zone is uiteraard gratis te bezoeken voor toeschouwers/familie en vrienden. Het is immers zomer en aan de kust vertoeven is een pluspunt met mooi weer.

Douches

De douches zijn terug voorzien in sporthal de landdijk. Dus als je je bagage komt afhalen kan je genieten van een lekker warme douche.

 

レプリカ時計店

Partners

laser pointer wholesale green laser pointer laser pointer high power laser pointer laser pointer laser pointer pen